Дискриминация

I'm washing myself with tears
they aren't reasons to live here
they're caulking over my ears
my fears coming too near
I know that there is a place
where darkness recedes away and
the world takes off its black face
think, your kin isn't your friend

Я умываюсь своими слезами
они — не причины жить здесь
они затыкают мне ушли
мои страхи приближаются
я знаю, что есть место,
где темнота отступает и
мир снимает свою чёрную маску
подумай, твой род не твой друг



28/3/18


Рецензии