Воскресайте! Воскресайте

*   *   *

Воскресайте!
Воскресайте!!
Люди!
Є – хто прагне воскреснуть як Лазар?


Нині лиш вбили 14
В секторі Газа…


Бачите, Лазар лежав там
І не міг йти з могили –
Був звязаний…
Із глибин –узялись
Перевесла!


От субота є Лазарева
Воскресніть і ви!
Воскресайте!!

     Киньте сайти!!
     Мережі і савани!! і –
     Гасайте!!

31.03.2018, субота Лазарева


Рецензии