Тримай мене м цно

Тримай мене міцно - долонею серця.
Тримай мене щиро. Будь ласка без перцю.
Відкрий мені знову Твої добрі очі.
Дивлюсь в них і знаю... Ти світло щоночі...

Не дай мені стати товпою людською.
Тебе ображати своєю журбою.
Тримай мою душу подалі від грязі.
Я знаю лиш Ти нас виводиш у князі.

Не дай мені впасти в обійми чужої.
У ті, що не міцно тримають долоні...
Міняють немов в магазині прикраси...
І дивляться потім на все крізь образи.

Дай сили і волі себе подолати.
Та мудрості трохи... Щоб певно ступати.
І віри додай... Щоб до мрії дістатись.
А краще назавжди селись в моїй хаті...


Рецензии