Харкiв

Де народився там і найкраще місто
це знати кожному повірти варто
і серце намалює картину яскраво і барвисто
без роздумів назву я звістно Харків...
Де ти пішов у перший клас це твоє місто
та сів як учень за шкільну парту
і де вручали диплом про освіту урочисто
у пам'яті спливає тільки Харків...
Де виріс ти-в душі найгарніше місто
де безліч музеїв,університетів,парків
це кожен житель відчуває гордість особисто
і пальму першості займає-Харків...
Де ти знайшов кохання там і твоє місто
там де лунали зі знайомством жарти
там де зустрів свою майбутню ти невісту
адже це перша столиця України-Харків...


Рецензии