Стишок-четверишок. Женский совет

Віршик-четвіршик. Жіноча порада.

Чоловіче! Живеш некрасиво —
Телевізор, газети і пиво.
А як станеш на правильну путь (!),
Будеш думать: Що жінці вдягнуть?


"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии