Уллу насип халкъым учун язмагъа...

Уллу насип халкъым учун язмагъа,
Кюйге салып сёз хазнасын тилимни.
Айтарымны сатырлардан айтмагъа
Илгьам бере гьавасы да элимни.

Йыр языла болса умут зор бийик,
Ялламасгъа девюрлени печинде.
Айтгъанларым шашып тамгъан чыкъ йимик,
Айтылмагъан телиянгур ичимде...


Рецензии