Ай булангъы ёлугъув

Бу гече де тереземе ай бакъгъан.
Ойлашаман не насипли гече деп.
Кёкню гёзел юлдузларын унутуп,
Мени булан оьзю ай сыр чече деп.

Сыр да чечип, булут артгъа яшынды.
Шо мюгьлетде умутларым уьзюлдю.
Тюлмю, тюшмю, англамагъан кююмде
Танг да къатды. Къарангылыкъ сюзюлдю.

Ойлашадым, тереземе бакъгъан ай,
Сигьрулукъну ярыкъларын якъгъан деп.
Сав дюньяны гёзеллерин унутуп,
Янгыз мени тереземе бакъгъан деп.

Сигьрулукъну ярыкъларын якъмагъан…
Янгыз мени тереземе бакъмагъан…


Рецензии