Къоркъма менден

 
Къоркъма менден... Менден сагъа зарал ёкъ.
Къоркъма менден, насибинге тиер деп...
Юрегиме чанчылса да итти окъ,
Къоркъма бирде отдан гёлек гиер деп...
 
Къоркъма менден... Гечмежекмен оьзюмден,
Мен саялы буса шулай пашманынг.
Гьар намазда сагъа алгъыш тилейген,
Мени йимик болсун бары душманынг...


Рецензии