Сорамагъа боласан

 
Сююв гьакъда йыр тувмагъа бакъгъанда,
Сен тюшесен юрегиме, эсиме...
Гёк гечелер экибиз де гёреген
Юлдузлар да сес къайтара сесиме...
 
Сенден магъа юлдузлар да ювукъдур,
Яра салып, арек чыгъып къаласан...
Яралангъан юрегимни гьалларын
Юлдузлардан сорамагъа боласан...
 


Рецензии