Сен де мен де

Сен де, мен де – ер де, кёк де йимикбиз,
Сен – гечесен, мен – гюнмен, мен гюз гюнмен.
Ер-кёк йимик бир-биревден арекбиз,
Шо саялы гюз гюн йимик гюнгюртмен.
 
Бир заманда бир болмакъ ёкъ ер-кёкге,
Айт, аявлум, не амаллар этейим?!
Ер-кёк йимик бир-биревден арекге,
Къой, тилеймен, къой, даимге гетейим...
 
 


Рецензии