Свежая ранiца. Птушкi шчабечуць...

***
Свежая раніца. Птушкі шчабечуць.
Недзе за лесам машыны гудуць.
Нашу сягоння чакаю сустрэчу.
Веру ў цябе, як у ісцінны пуць.

Неяк нервова хаджу, уздыхаю.
Ціўкаюць птушкі. Імжа на траве.
Веру, сумую, чакаю, кахаю…
Свежая раніца ціха плыве.

31. 03. 2018 г.


Рецензии