Ромашки

Ромашки білі- квіти польові
Такі тендітні і такі красиві.
Ромашок нині я нарву тобі
І піднесу такій щасливій

Прийми кохана мій букет-
Його я від душі тобі дарую.
І поцілунок твій,мов мед,
Від тебе я сьогодні посмакую

Ромашки ніжні- квіти польові
Це символи чарівнсті і ласки,
Вони кохання бережуть в собі
Яке приходить з ними з казки

Нарву тобі ромашок чарівних,
Як і колист в часи дозвілля,
Складу букет любові з них
І піднесу коханній на весілля

Ромашки- квіти польові,
Це символи дівочого гадання,
Тож хай іх пелюстки живі
Нам наворожать щастя і кохання


Рецензии