Еде дЯчок па цэгличцы

Зарыкы всэ j замытэ ж

Еслі бы больше нежіті
Дать претсказуемыj срок,
Може, п она осмелілась
Даты ля нам пірог.

От вона jдэ j трасэця всэ:
Как бы да ек бык тыбэ
В шэjку святую врезаці
З доктором где хоть ф шызе...

Кодла роспнэ j побЕ хрыстэj:
Шо гэто всэ нам дае!?
Ведь во одын был немец-то.
Да j тоj но Бэт Ховэн.

Шэ но-оно пожер ісчез,
А вжэ наперевес
Рухае тэльбо с кресціком-с:
Шас! Мы осветым фсэ!

Святость. Она в душе в звырэj?
Да мы жэ сала впрэм!
І шэ j запЕм гарелачкаj.
Навыть на клатбігщэ.

Шо ж такэ Карма в бешаных.
Гэто но пацыет ш.
А вэсь домокЛ трасеца хаj –
Ліш бык ны впав на псэj.

Гальштукы главно гладыты
Да шоб косцюм блыщев.
А остальнэ до лампочкы.
Ну, помолытысь за всех.

...нада лі свет ф гасьцінай дзе?
Да нафіга дамаседц!


Рецензии