75. При хала я з села

Приїхала я до дому, сіла Вам письмо писати,
Но причини всякі були, не могла його відіслати
Моє здоров’я барахлило, на пошту дійти не могла,
Ось так неділя, а потім друга в квартирі день за днем пройшла.
Сьогодні кінчили ремонт ми завтра Сірожі в школу йти
А послі завтра щоб не було на пошту треба буде дійти.
Ходив Альоша був на пошту хотів купити мені конверт
Вона в той день була закрита учот такий там був отвєт.
В вівторок я письмо відправлю коли дійде не знаю я.
Я прошу як получите «Отвєт» пишіть не так як я!
 31.08.03 р.


Рецензии