Ник язмыш безне очраштырды? На татарском языке

1. Бер ген курудэн гашыйк булуларга
Бердэ ышануым юк иде.
Лэкин кояш кебек син килгэч каршыма
Доньялар узгэрде дэ китте.

Куш.: Син миннэн еракта,
Мин синнэн еракта...
Ник язмыш безне очраштырды?
Минеке булмыйсын,
Мин сина булмыймын,
Юллар торле якка борылды...

2. Бэхетле микэн син? Бэхетле микэн мин?
Буталып китте уй-хислэрем...
Кил инде яныма, томаннар аша кил,
Барын карашыннан анлармын...

Куш.: Син миннэн еракта,
Мин синнэн еракта...
Ник язмыш безне очраштырды?
Минеке булмыйсын,
Мин сина булмыймын,
Юллар торле якка борылды...


Рецензии