Алып кит мине На татарском языке

1. Мин бит сине чынлап яраттым.
Син серемне анларсынмы икэн?
Хатларынны елмаеп укыдым
Тоннэр буе хыялланып, иркэм...

Куш.: Алып кит мине бэхет доньясына,
Алып кит, иркэм, алып кит...
Еракта булсанда, куп еллар утсэдэ
Мин сине котэм, килеп жит...

2. Тик синен очен без дуслар гына,
Минем кебек кызлар синдэ санзыз...
Бэлки анларсын вакытлар узса:
Яшэу кыен ихлас мэхэббэтсез...

Куш.: Алып кит мине бэхет доньясына,
Алып кит, иркэм, алып кит...
Еракта булсанда, куп еллар утсэдэ
Мин сине котэм, килеп жит...


Рецензии