Куптэн инде сине онытканмын... На татарском языке

Куптэн инде сине онытканмын,
Шулай диеп яшэп торган идем.
Тик бер куруемнэн - кабат гашыйк,
Кабат серле хискэ батты жаным...
Эрни йорэк, кайнар яшьлэр тама...
Тик бу хисне сина эйтэ алмам.
Сонга калдык, иркэм, калдык сонга.
Лэкин нигэдер мин сине котэм...


Рецензии