Вiдверто

Коли помру – приходити не треба
до мене на могилу і ридать.
Не буде гріти ваша та потреба
мене, а зараз хочу все ж сказать:

Не варто говорить: „Не вистачає,
без мене дуже тяжко стало жить“,
що краще друга не було й немає…
Невтішно перейматися й тужить.

Особам тим, раніше що мовчали,
відверто й прямо мовити б хотів –
Мені так за життя не вистачало
проникливих і добрих ваших слів!..

30.03.2018


Рецензии