У слотны дзень зiмовы цi вясновы...

***
У слотны дзень – зімовы ці вясновы? –
Гаючы, жыццярадасны, зямны
Я сустракаю кожны міг мой новы
І кожны подых маладой вясны.

І не бяда, калі такая слота:
То кропелькі дажджу, то мокры снег.
Вясновы дзень, нібыта пазалота
Жыцця, калі твой срэбны чую смех.

30. 03. 2018 г.


Рецензии