Украинский Гарик 497

Український Ґарик 497


За мотивами І. Губермана

На раптових життєвих  екзаменах,
де всі рішення – круто-поспішні,
дуже часто розумних і праведних
осоромлюють дУрні і грішні.


  Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии