Нацiя...

Майдан – не вихід!
Кров – не втіха…
До Правди людям треба
Серцем дорости
Війна для нації – всесвітнє лихо
За душі  втрачені, нас,
 Господи, прости!
Земля, з любов’ю,
Прийме  кожне тіло…
Душа  почне спокутувать   гріхи…
Ми – зерна нації!
Чекаємо на диво…
Живемо так, немов
Сліпі, німі ,  глухі…
Живемо так, неначе
Бачим  сни…
Чи ж проростем?
 Чи зіійдем, дружно, сходами?
Чи дочекаємось,  для нації,  Весни?!
29.03.2018


Рецензии