Випадков сть

Коли з тобою ми зустрілись
Мій найдорожчий чоловік
Неначе в лісі заблудились
Так душу поглядом обпік
Не знаю як таке ти зміг
Але з тобою я пішла
Пішла не знаючи доріг
Тебе у серці зберегла

Не таємниця ще здається
Що біль і гріх одне вино
Коли  кохаєш серце б’ється
Не знає спокою воно
Не знає як таке ти зміг
Але з тобою я пішла
Пішла не знаючи доріг
Назавжди в серці зберегла.

Я уявляю і боюся
Ми розминутися могли
За тебе Богу помолюся
Щоб ми щасливими були
Не знаю як таке ти зміг
Але з тобою я пішла
Пішла не знаючи доріг
Тебе у серці зберегла.


Рецензии