Загиблим у Кемерово дитям присвячую

Ви прийшли у кіно,а малеча -і просто пограти,та не ясно,за що,ПОЯСНІТЬ ХТОСЬ,ЗА ЩО довелось вам усім померати...
Та живі ви,живі ваші душі крилаті !
Досі з нами ви всі,але всі ви тепер-янголята!
Ви не бійтесь,хоч з пекла дістанем,
Заплатити за це таки змусим ми клятого ката!!!
Досі з нами ви всі,але всі ви тепер янголята...


Рецензии