Az rbaycanam

 

Olum V;t;nin torpa;;, da;;.
Olum bahar;, pay;z;, q;;;.
Bir ;eh damlas;, ya;an yag;;;,
Sell;r; d;n;b, ;aylara ax;m.

Olum da;lar;n qarl; zirv;si.
Olum X;z;rin co;an l;p;si.
Olum mu;am;n, tar, kaman s;si.
;r;y;, q;lb;, damara ax;m.

X;zri, gilavar olaraq ;sim.
;;nki V;t;ndir m;nim n;f;sim.
N; q;d;r sevs;m, olmay;r b;sim,
G;zl;r ist;r hey, diyara bax;m.

B;y;kd;r sevgim, d;rya-;mmanam.
V;t;n sevgisi, dolu ;nvanam.
;;l;m v; i;im, V;t;ndir tamam,
B;lk; d;, ;z;m, Az;rbaycanam...

RAM;Z  F;R;CO;LU


Рецензии