Праменiць сонца-агняцьвет...

***
Праменіць сонца-агняцьвет.
Жаданы вецер узгуляўся.
І на душы ён, не сакрэт.
Чаму сягоння так узняўся?

Няхай бы выдзьмуў ён з душы
Ўсё цяжкае і ўсё благое,
Што думаецца мне ў глушы,
Што сэрцу не дае спакою.

Жаданы вецер голле гне,
Праменіць сонца над абшарам.
Цнатлівай маладой вясне
Аддам усё, што ёсць, задарам.

29. 03. 2018 г.


Рецензии