Метеозалежн сть

З переміною погоди,
Справи йдуть - як не належить,
Справді, людям не догодиш -
Коли метеозалежний...

Якщо сонце - очі ріже,
Якщо дощ - то крутить спину,
У погоди - дивовижі
Уражають без упину.

То уразять гарний настрій,
То зруйнують позитив,
Скрутять в позу з йоги майстра,
Щоб ніхто не розкрутив.

То уразять - праву ногу,
Потім ліву, щоб до пари,
Із причин посидіть вдома, -
Краще звинуватить хмари.

То уразять - криві руки,
Що від вітру затремтіли,
Нема кращої спонуки,
Ніж старе тремтливе тіло.

А найгірше, як вражають
Громом - прямо на дорозі,
Бють по скроням од одчаю,
Виковирюючи мозок.

З переміною погоди,
До уражень обережний -
Бо багаті на пригоди
Ігри в метеозалежність.


 


Рецензии