Святого майбуття!

Там,де шумлять тополі!
Вітер.Зелений гай.
Ладан,близький до болю
Шепоче. Мерщій приїжджай!

Небо назустріч долоні
Схилило в лагіднім сні.
В нічнім мерехтять полоні
Спогади милі. Ясні!

Минуле сягає простором.
Величним! З краю в край!
І зорі! Сяючі зорі!
Який ясний небокрай!

Такого ніде не зустрінеш!
Відчуваю серця биття.
Думки жагучі линуть.
Святого тобі майбуття!

Березень 2018


Рецензии