СЪ ТЪРЕ ЛА Аа!!!

СЕ Ее МЯ Яя!!!...                (ЛА Аа)

   -  ЭН ЭР ГИЯ!!!(РЕ)...  ТЪВЕ ЕР ДИ!!!(ТЪ)...              (ТЪРЕ)

   -  Ии иИ - СЪ ВЯ Яя ЗЬ!!!... -                (СЪ)

   -  ТА АК - СЪ ТЪРЕ ЛА Аа!!!...- ПО ПА ДА Аа ЕТ - ВЪ - НА Аа СЪ!!!... -

ЧЕ ЕР ЕЗ - ДУ Уу ШУ!!!(КА)...     (КА - АК)

   -  ЧЕ ЕР ЕЗ - ГЪРЯДУ ЩЕЕ!!!(ТА)...  (ТА  - АТ)

   -  ТА Аа ЛО ОЙ - ВО ДО ОЙ!!!... - СЪ ТЪРУ ЯСЬ - СЪ - ТЪРУ Уу - Яя СЬ!!!... -

       ЯСЬ


Рецензии