Мегапригода

Темно, похмуро,  йде   дощ……..
Справжній   початок,
для   Мегапригоди!
Мамо,  ти  їдеш?
Ну, що   ж,
Ми  посумуєм  у  вільну    хвилинку,
Проконтролюєм   свою  поведінку,
Як  повернемось   зі  справжніх    пригод,
Пошуків  скарбу  на   заднім   подвір’ї,
Привидів   справжніх,
Що  вже   зачекались,
Десь   на  горищі,  в підвалі   сховались?
А  підготовка   до  дальніх   країв,
Адже   дідусь  нам   про них   розповів!
Ні,  на таку   дуже   щільну програму,
Щось  нам  здається   трьох днів    буде  мало,
Школу  б  хтось  взяв  і  на вік  відмінив 
Ми    вирушаєм  на  пошук   скарбів!
28.03.2018
____________________________________________
Гульбану  Бібічевій


Рецензии