Зимовi розваги

Сонячний промінь іскриться,
Розсипа перли снігами.
Хлопчик на санках мчиться,
Весь сніг розкида руками.

Малечі на гірці роздолля,
І радість їм тут, і сміх,
Їм бігати й гратися – воля,
Додому! вже падають з ніг.

Вечір підкрався тихенько, 
Ніч огорнула усіх.
Їх дома чекає ненька,
Завтра – всі знову у сніг!


Рецензии