Н Н А

Ідея відшукати ідеал
Наповненні міста лише ілюзії
Нам потрібен справжній арсенал
А це довіра, щирість, почуттів підпал

Відтоді як тебе зустрів:
Інвенція ? Ні, це відчуття...
Тамую подих , бо тобою захворів
А може й в тебе є ці почуття ?:

Легкість , затишок , комфорт
І зацікавленість до мрій
Їх можемо здобути — це як спорт
Важливо щоб все життя , та без баталій

Ніч/день , я все до тебе хочу
А ти Мала , роби свій вибір , дій


Рецензии