Язылмайлы къалгъай эди

Яшамагъа бир оьзюнден гюч алар
Гюл умутгъа къую не тез къазыла.
Гьейлер неге лап да тизив сатырлар
Юрек етти ярылгъанда языла?!
 
Бир де къысмат Ана болуп къучакълар,
Бир яралар, чыдамасдай батыр да.
"Язылсын!" — деп ура буса бичакълар
Язылмайлы къалгъай эди сатыр да.


Рецензии