Ихтиярым болгъан буса

Сагъа бакъгъан башгъалагъа
Гёзюм-къашым тюер эдим...
Ерде гьеч зат гюймегендей
Яллар эдим, гюер эдим...
Дагъы артыкъ бола буса гюймеге...
 
Минг алгъышлар ёрап сагъа,
Атынг кёкге чюер эдим...
Ерде бирев сюймегендей
Сюер эдим, сюер эдим...
Ихтиярым болгъан буса сюймеге...
 


Рецензии