Аявлум

Яшавумну янгыз сагъа багъышлап,
Айланангны гьайран этип, аявлум,
Яшайым мен янгыз сени алгъышлап,
Гьар гюнюнгню байрам этип, аявлум!

Юреклерден, яшама гюч береген,
Сююв бир де чайылмасын, аявлум!
Арабызгъа бир башгъаны гийирип,
Аллагь бизин айырмасын, аявлум!
 
 


Рецензии