Ана десем

Ана десем, язбаш тува гёз алда,
Дюньялагъа атир ийис яягъан;
Ана десем, янгур тува гёз алда,
Айлананы чангын, насын чаягъан.
 
Ана десем, гюл бав тува гёз алда
Гьар гюлюнден мен минг сююнч алагъан;
Ана десем, умут тува гёз алда
Юрегиме парахатлыкъ салагъан.
 
Шавлалары иситеген санымны,
Ана десем, гёзлер тува гёз алда;
Алгъыш болуп юрегиме, жаныма,
Ана десем, сёзлер тува гёз алда.
 
 
 


Рецензии