Сени гёрсем

Сени гёрсем сююнч сыймай тёшюме
Ялын оьтюп яллай эди яякълар,
Гёрмей къалсам сагъынчлыкъдан саргъайып,
Сизге багъып юрюй эди аякълар.
 
Къайда къалды, къайда гетди, не болду
Гёнгюлюмню чечек ачгъан гюллери…
Гюнгюрт гюзню гюзгюсюне ошады
Яшавумну яшнар йимик гюллери.
 
Эннимени гюн де болмай иситме,
Тек сен оьзюнг менсиз де бек хошлусан.
Яшлыгъымны, яллыгъымны яллатгъан
Сен чи магъа янгы яшав борчлусан.


Рецензии