Я до ТЕбе не ревнУю, та ж твоЮ ХАТу зруйнУю!

Я до ТЕбе не ревнУю, та ХАТу твоЮ зруйнУю!
     (НЕ Очень шуточные куплетики из СЕРии
"РЕВНость - веоикое дело - портит и дУШу, и ТЕЛо!"

)                ЛIтери тут значат:
                "Е е" = росIйськi "Э э"
                "И и" = росIйськi "Ы ы"
                "I i" = росIйськi "И и"
                А нАголос- ударение - на велИку-большУю ЛIтеру-буковку!

           Я ж йогО не з-обiжАла -
           Я ж йМУО не вiдмоврЯла:
           пoxлiбAти трОхи дАла -
           пoxлiбAти нIчку дАла!

           ВIН менI - не чоловI -
           щоб кохАти цIлий вiк:
           ТIльки Iграшка на нIчку -
           врАнцi ж - вже топИти ПIчку!

           Хоч йогО я й не люблЮ, -
           та ж твою хату спалЮ!
           Я ж до ТЕбе - не ревнУю,
           алЕ ж хАту я зруйнУю!     ((зруйнУю - в руИнУ обратЮ ))

           Я ж йогО не з-обiжАла -
           Я ж йМУО не вiдмоврЯла:
           пoxлiбAти трОхи дАла -
           пoxлiбAти нIчку дАла!
               
Я ж до ТЕбе не ревнУю, - 
Я ж з ТобОю - соревнУюсь:
ХТО з НАС  крАще покохАв,
 БIльшi РАДощi завДАВ!

Я ж до ТЕбе не ревнУю,
та ж твоЮ ХАТу зруйнУю!
Я до ТЕбе не ревнУю, -
та тобI ж ХАТу - зруйнУю!
   ..........

      Я ж - прОшу пробАчення - за моЕ нэбАчення,
      та помылкЫ-ошИбки - малЭньки та шИбки!
        В,И.Крыленко: ДонЭцьк: 28.03.2018


Рецензии