Плили, плили гусоньки

Плили, плили, - гусиноньки — тихою водою!
Там хлопчина з дівчиною — стояв молодою!
Ти чого застиг коханий — мов тя трафив грім!
Обійму і поцілую, - будеш ти, - моїм!

Скільки ти, моя чарівна, - слів ціх говорила!
Та ніяк — моя царівна — серце не відкрила!
Ти, про мене, мій  миленький — будеш знать відразу,
Як побачиш тата з ненькой — сватання пов“яже!

І коли, нас  молодяток та й весілля звяже, -
Хай про мене, хоч одненьку — плітку, та й розкаже!
Я достойно, дуже чемно,  до сіх пір — жила!
І для тебе, достименно, - себе берегла!


Березень.2018


Рецензии