думка

Моєї душі жаринки
Дарую я добрим людям!
То -співанки і смішинки...
Чом кажете ,що безглуздя?
Чом кажете, що непотріб,
Що хисту нема із того?
Чи усмішка – то є роздріб
Великого щастя  людського?


Рецензии