Полумя

На шкірі імпульсами відчуваю поле сніжне,

Терпкий парфум брутально огортає скроні.

Проталим джерелом відчую дотик ніжний,

Що полум'ям залив твої долоні.

Вуста капканом сповільнили подих,

Збиваючи із ритму серця марафон.

І звабивши в тенета мов лицаря на подвиг,

На моїм тілі ти не знайдеш заборон.


Рецензии