якой смерти я собi бажаю кожной страшно я це знаю

Як же страшно смерті ждать а ще страшніше помирать
Може краще хай убьють
І в могилу віднесуть
Який смисл і яка суть
Злюкою для себе буть
Не пойму
навіщо я родилась

якщо життю не пригодилась


Рецензии