Весняний дощ

Дощ з самого ранку мрячить
за хмарами не видно сонця
калюжі з відблиском маячать
і відзеркалюють світ з віконців...
Сніг в кашу вже перетворився
дорога складається з тисячі озер
ще лід на асфальті не скорився
така у нас природа-фантазер...
Дерева від сплячки прокидаються
набухнуть бруньки зовсім скоро
а поки під весняним дощем купаються
та да зими вже стійке непокора...


Рецензии