оце мое щастя

Перепади почуттів
Я їх зовсім не хотів

Пощастило жить любить

І на зло гвоздя забить

Та Невдоволення
Зімною

Я в  боротьбі завждИ  з душою

Любов
зло перемагає

В Душі щастя залишає

Буде свято у душі

Із коханням точно знаю

Лише любов мене не залиши

На все життя тебе запамятаю


Рецензии