Teddy bear

- Teddy bear, Teddy bear,
Where have you been?
- I've been under the chair,
Lost, forgotten by my queen.

- Teddy bear, Teddy bear,
Could you sing a song?
- I am sorry, no, dear.
Please turn on your phone.

Listen here, listen there.
Melody is everywhere.
If you hear a dulcet sound,
You are happy all year round.

- Teddy bear, Teddy bear,
Is your queen unkind?
- She hurts me when she doesn't bear
Her bear in mind.
 
- Teddy bear, let us play
And forget about your pain.
- Yea, I may.
And I never say you nay.



 стишок мой - С. Т. , картинка - Yangzhou


24.02. 2018  12:55 МСК
 


Рецензии