Аевзаер аембалаен

Цы баестаем аерхауттам, куы зонис? –
Баесты дын нае фаецыд мае кад!
Мбал мын даехи даер аесхонис,
Куы уынис мае заердаейы кард.

Каемаен уыд мае туджы суадон
Фырбуцаен аенаецаессыг гом?
Каей номаей мае удаен аез уардтон
Аембалдзинад - кадджыны ном?

Мбал мын даехи даер аесхонис,
Куы уынис мае заердаейы кард,
Каецы даер ныссагътай даехаедаег.
Аембалдзинад – рагаей ныммард!


Рецензии