Запорука успiху

Не нарікай на долю, сине Божий,
в собі у першу чергу розберись.
Хто в діях і словах своїх негожий –
дияволу той завше покоривсь!

Ніколи не впадай у безнадію,
а до мети іди за кроком крок.
Не зрадить хто своїй завітній мрії –
сягне той завжди неба і зірок!

В собі не сумнівайся безпідставно
і кожну мить торуй до щастя путь.
Відкинь думки про втрати непоправні,
бо віра в себе – успіху то суть!

26.03.2018


Рецензии