Я тобi побажаю безсмертя

Я тобі побажаю безсмертя
за твої зачаровані вірші.
Твої вірші – твоє милосердя,
те яким свої вірші і пишеш.

Вічну вічність тобі побажаю:
ти пиши – і на мить не спиняйся.
Віршем душу жіночу втішаєш –
ти не можеш піти, залишайся.

Я тобі побажаю не вмерти,
а злітати – все вище і вище...
Я тобі побажаю безсмертя –
для твоїх ненаписанних віршів...


Рецензии
Спасибо за прекрасные стихи.

Таня Станчиц   28.03.2018 04:59     Заявить о нарушении
Бажаю Вам читання

Миклош Форма   28.03.2018 06:32   Заявить о нарушении