Дощикова прогулянка

Небо сумує –
Он понад нами
Тихо шепоче
Злими вітрами.

Шарпає хмарку
Гуляка-вітер,
Наче під арку
Проносить віти.

Вітер-вітрище
Грізно співа,
У вухах свище,
Аж завива.

Та стрепенувся
Дощик весняний,
Він по калюжах
Біжить за нами!

Он парасольки
Виросли всюди
Вже до-мі-сольки
Співають люди.

Дощик веселий,
Дощик співочий,
Міста і села
Тихо лоскоче.

Нам вже не хочеться
Злих вітрюганів,
Дощик хлюпочеться -
Весна настане!


Рецензии