Ба-бах-х-х!..

Кошерний паспорт у Юрка.
І у дружини Іри теж.
Петро – «володар паспортів»:
у дона Кекса їх – кортеж…
З панамським зрісся Авакян.
Ляшко – той, курва, австріяк.
Оттавську польку тне Андрій…
…А люди – польський краков’як,
танцюлі чеські на панів,
а хто – російське попурі.
В кишені кожного – ганьба.
Це все що мають трударі.
Кривавий хліб заробітчан.
Їм лють скрегоче на зубах.
Живі надією що ось
нарешті станеться «Ба-бах-х-х!..»

Березень 2018


Рецензии