Деспотiя

Деспотія мучить нас.
Хижа і лукава.
Негодящий хліб її,
і паскудство - кава…
НеСлов’янськість навкруги
західна знайома.
Для гаркавих навіть час –
вже не аксіома.
«Літній»... видумали нам
стерва невгамовні.
Деспотія – їх. А ми –
як були – безмовні.
Далі дурять нас вони –
під облесну міну.
Вкрала б сонце й продала
потолоч з кабміну…

Березень 2018


Рецензии